O nama

Kažu za nas da smo prva stranica na mapi novosadskih lokacija kao jedan prelepi kutak u “shabby chic” stilu

Sa Vama od 2015. godine

Mima’s Fit & Sit je divno ušuškana gastro oaza čija kuhinja neodoljivo podseća na onu staru bakinu kuhinju, iz koje su uvek mirisale pite od višanja, kojima bi nas ona sa osmehom dočekivala. Ovakav prostor osmislila je jedna romantična duša, Marina Stefanović, verujući u svoj san, koji je ovim putem i ostvarila.

Marina je rođena 15.07.1982. u Novom Sadu i za sebe voli da kaže da je prava Bačkulja i to ona autonomna, generacijama unazad, kako glasom i naglaskom tako i stasom.

Odrasla pored Dunava, uz tatu sportistu – veslača, poznatog novosadskog Olimpijca, uz sport i igru ali i domaću hranu bake Nane, koja je razmazila ‘’kašikom’’ ali kako ona kaže i od’ranila, pa tako i hrana koju kuva neodoljivo podseća na onu bakinu, iz koje su uvek mirisali domaći kolači s tim što su u njenoj izvedbi pre svega zdravi i nutricionistički izbalansirani.

Hrana koju Mima kuva, ne spada ni pod jednu dijetu, režim ishrane niti života. Ona ne diktira pravila i ne izgladnjuje svoje goste te ih ni ne ostavlja praznih stomaka.

Akcenat je na večitom problemu kako pojesti ali i kako potrošiti ali ni slučajno sebi uskraćivati, gde vlasnica ovog restorančića, Mima, student Fakulteta za sport i turizam, mama, domaćica, zaposlena žena, rekreativni sportista, a pre svega jedna obična žena sa svim onim ”struk-bokovi-zadnjica” problemčićima nesebično deli svoja iskustva i fit gastro maštarije sprovodi u delo, pa na taj način ne menja drugima svest već motiviše da svako spram svojih mogućnosti pronađe malčice vremena i osvrne se oko sebe, zaviri unutar sebe, vrati se prirodi i uzme od nje ono najbolje što mu ona nudi i pruža.

A u Miminom restoranu to možete dobiti i u vidu gotovog proizvoda bilo da je ketering u pitanju, doručak, ručak pa i neka varijanta zdrave, odnosno fit večere.

zdravi i maštoviti specijaliteti

uvek sveže namirnice

tradicija spojena sa kreativnošću

predanost poslu

profesionalizam

Zašto Mima’s Fit & Sit?

Zato što kod nas ljubav na usta ulazi, a toliko je ima da kroz prozore izlazi. Idealno mesto za sve one koji žele da saznaju kako biti fit ali pre svega i sit.

Bilo da se odlučite za doručak, užinu, ručak ili večeru, ceđeni sok ili slatkiš mi garantujemo da ste za sebe izabrali najzdraviju opciju od svih koje se na našem tržištu nude.

“Dođite, okružite se pozitivnim ljudima i utolite svoju glad nečim što će vam dati energiju.”

Sam naziv restorana, ali i bogat meni stavlja akcenat na zdravu ishranu i ishranu za sportiste dok sa druge strane, velike porcije te ukusne hrane Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Mima’s Fit & Sit poklon vaučeri

Ukoliko želite da obradujete dragu osobu, uradite to na ZDRAV & UKUSAN način

Slike govore više od hiljadu reči, a posebno kada je hrana u pitanju