fbpx

Naša ponuda

Pored ukusne i zdrave hrane nudimo Vam i uslugu keteringa – korporativnog i privatnog, organizovanja proslava, posebne pogodnosti za firme, posni, fitness i nedeljni meni

Nedeljni meni

Svaki dan kuvamo za Vas (supa/potaž, glavno jelo sa prilogom i salata) i to u dve opcije (fit & sit) od pažljivo biranih sastojaka domaćih proizvođača, svežeg povrća, začinskog bilja i hladno ceđenih ulja.

Fit&Sit jelovnik

Naša kuhinja podseća na onu staru bakinu kuhinju. Bogat meni stavlja akcenat na zdravu ishranu i ishranu za sportiste dok sa druge strane, velike porcije te ukusne hrane Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

MM ketering

Korporativni i privatni ketering – bilo kad i bilo gde, mi priređujemo nezaboravnu gozbu, a Vi birate povod – privatne proslave, svadbe, veridbe, krštenja, dečije rođendane, korporativne zabave i proslave.

Posni meni

U danima posta, verskih praznika ali i svaki drugi dan u našem jelovniku možete naći posna jela jer Mimas Fit & Sit uvek misli na Vas

Fitness program

Naša gastro oaza je idealno mesto za sve koji žele da budu fit jer akcenat stavljamo pre svega na zdravu ishranu i u ponudi imamo i obroke za sportiste

Ponuda za firme

Posebne pogodnosti za firme u vidu popusta za avansne uplate i ishranu zaposlenih na mesečnom nivou kao i organizaciju proslava – KORPORATIVNI KETERING.

Mima’s Fit & Sit prodavnica

Novo – proizvodi manastira Bukovo

Pozovite, pišite, poručite

063/62-72-12

mimas.fitsit@gmail.com

Dimitrija Tucovića 3, severna tribina stadiona Vojvodine, 21000 Novi Sad

Mimas catering

Poručite svoju omiljenu kašu, domaću musli granolu, omlete, kajgane, jaja iz tiganja, sendviče, tortilje, dnevni meni, proteinske pločice ili slatkiše. Radimo dostavu i za poneti obroke (korporativni ketering, ishrana porodica i zaposlenih, privatne proslave).